WIJNABONNEMENT

Ooit er al eens aan gedacht om iemand een abonnement te geven dat hij of zij kan opdrinken? Een abonnement op wijn is leuk, verrassend en de ideale manier om het volledige gamma van Grapes to Bottle te ontdekken.

Aspergeseizoen, wildseizoen of een BBQ-weertje? Elke eerste vrijdag van de maand selecteren we 2 flessen uit ons gamma biologische, biodynamische en natuurwijn, aangepast aan het seizoen.  Zo heb je steeds de ideale fles voor elke gelegenheid in huis of geef je het ideale cadeau. We kiezen en selecteren wijnen die je onmiddellijk kan drinken.

De levering is gratis en we voegen leuke weetjes over het domein en een bijpassend recept toe aan je flessen wijn.  Is er een wijn waarvan je maar niet genoeg krijgt? Stuur ons een mail of bestel hem via de webshop en wij leveren deze de volgende keer al mee.

Ontdek onze abonnementen!