Lente equinox

Na de broodnodige regen van de afgelopen dagen, kleurt de lucht weer mooi blauw en begint het te kriebelen…Dit jaar begint de astronomische lente op 20 maart, pal om 22.58 uur. Het moment waarop de zon loodrecht instraalt op de evenaar en de dag en de nacht even lang duren, lente equinox genaamd.

Biodynamische wijnbouwers spreken vaak eerbiedig over gebeurtenissen zoals de komst van de lentezon of de zwaartekracht op losse bladeren die vallen. Begrijpen wat de wijnstok nodig heeft, en hem in harmonie brengen met de aarde waarin die groeit en de omringende kosmos, zorgt voor een betere kwaliteit van de wijn.

Grapes to Bottle heeft een groot aanbod aan biodynamische wijnen. Stuk voor stuk laten ze je proeven van de specifieke terroir waarop de druiven groeien. Wijntjes gemaakt met veel passie en respect voor al wat de planeet ons te bieden heeft. Enjoy Spring and our lovely wines !!